Dün yaşanan kur ataklarının ardından gelecek hafta benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam yapılacağı öğrenildi. Salı günü benzinde 1,30 TL, çarşamba günü motorinde 1 TL ve perşembe günü otogazda 65 kuruş fiyat artışına gidilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne (İBB) yönelik başlatılan soruşturmada, aralarında Ekrem İmamoğlu nun da bulunduğu 105 isim gözaltına alındı.
Operasyonlara karşı piyasalardan sert tepki gelirken, aniden artan döviz kurları akaryakıt fiyatlarının da zamlanmasına neden oldu.
BENZİN, MOTORİN VE LPG YE ZAM GELİYOR
Dolar kurunda yaşanan yükselişlerin ardından gelecek hafta itibarıyla tüm akaryakıt çeşitlerine zam yapılacağı öğrenildi.
Gazeteci Olcay Aydilek in aktardığına göre salı günü benzinin litre fiyatında 1,30 TL lik artışa gidilecek. Ayrıca çarşamba günü motorine 1 TL ve perşembe günü otogaz fiyatlarına 65 kuruş zam yapılması bekleniyor.
LOJİPORT