Nakliyerehberim

 

çetinay nakliyat 5224 Gündür Üyemiz

     
 
 
 

Nakliyerehberim   NAKLİYECİ FİRMA DETAY SAYFASI

 
 
 
     
 
 
Yaz??l?? Tan??t??m
Resimli Tanıtım
 

çetinay nakliyat

 Yetkili Kişi : Serdar Bey
 Telefon : +90 236 612 13 15
 Mobil : 0506 717 35 80
 E-mail : +90 236 612 13 15
 Adres : Seçiniz…
 ll/ilçe : MANİSA - AKHİSAR
 Cadde/Sok./Semt : +90 236 612 13 15 - Turkiye - +90 236 612 13 15
 Web Sitesi : ://www.cetinaymadencilik.com
   



 

 
Firma Rehberi

 
 
 
K1 Yetki Belgesi
 
 
 
Kapat  

Firma Diğer Bilgileri

 

Denizyolu Demiryolu
Karayolu Havayolu
Karayolu : K1 Demiryolu :
Havayolu : Denizyolu :


1.Ülkesi :  Turkiye
2.Ülkesi :  Seçiniz…
3.Ülkesi :  Seçiniz…
4.Ülkesi :  Seçiniz…
il :  MANİSA
İlçe :  MERKEZ
Semt

:

MERKEZ
1.Şehir :  MANİSA
2.Şehir :  Seçiniz
3.Şehir :  Seçiniz
4.Şehir :  Seçiniz

Uluslararası Taşımacılık Yurtiçi Taşımacılık Şehiriçi  Taşımacılık

Bu Firmanın şuanda Denizyolu Havayolu Ve Demiryolu çalışması Yoktur...

Lojistik Dağıtım Firmaları Yurtiçi Araç Taşıma Antrepo Hizmetleri Parsiyel Kargo Taşımalar
Evden Eve Taşımacılık Gümrük işlemleri Paketleme Depolama
Frigofrig Taşıma Lowbed Ağır Taşıma Konteyner iç Nakliye Askılı Tekstil Taşıma
Kurye Taşımalar (Tüm) Sal Kasa Taşıma Sıvı Tanker Taşıma Komple Kargo Taşıma
Cam Nakliyesi Harfiyat Nakliyesi Açık Yük Taşıma Nakliyat Ambar Taşıma
Kombine Taşımacılık Gemi ile Konteyner. Nakliyesi Uçak ile Kargo Taşıma Tren Vagon Nakliyesi

Konteyner Gemisi :   Konteyner Adedi :  

Tren Adedi :   Vagon Adedi :  

Çekici Adedi :   Kamyonet Adedi :  

Kamyon Adedi : Motorsiklet Adedi :  

Ucak Adedi :   Dorse Adedi :  
 

Volvo :  YOK

Daf :  YOK

Mercedes :  YOK

Man :  YOK

Renault :  YOK

Scania :  YOK
               

Askılı :  YOK

Düz Tenteli :  YOK

Frigofrig :  YOK     :  

20 Lik Adedi :  YOK 40 Lik Adedi :  YOK

45 :  YOK        
               

Tanker :  YOK Kamyon Romork :  YOK

Cam Taşıyıcı :  YOK Lowbed Dorse :  YOK

Sal Kasa :  YOK 3 Metre Dorse :  YOK
   
       
 
 
 
Kapat  

Resimli Tanıtım

 
 
 
Kapat  

Firma Tanıtım Yazısı

 

Madencilik Kömür İnşaat Tekstil Gıda Sanayii ve Ticareti Ltd Şti



Soma Kısrakdere Kömürleri TKİ ELİ Ana Bayii

Misyonumuz, Ülkemizin rekabet gücünü ve refahını artırmak ve sürekli kılmak amacıyla; ülkemizin ihtiyacı olan düşük maliyetli, nitelikli, sürekli ve güvenilir enerjinin teminine yönelik olarak, yerli kömür kaynaklarımızın etkin ve verimli üretimi ve kullanımını gerçekleştirmek.

Vizyonumuz, Uluslararası ölçekte rekabet edilebilirliği olan, insana saygılı, çevreye duyarlı, gelişmiş teknolojileri kullanan, etkin, verimli, nitelikli, yenilikçi ve çağdaş faaliyetleriyle ülkemiz kömür sektörünün lokomotif kuruluşu olmak.
Bu Amaçla Türkiye nin en kaliteli kömürleri olan soma kısrakdere kömürlerini ülkemize sunuyoruz.

600 milyon ton görünür rezerv ve yıllık 10 milyon ton üretim miktarı 4000-6000k.cal/kg ortalama AID ile başta Manisa ili Soma ilçesi olmak üzere Türkiye ekonomisine önemli miktarda katma değer yaratmaktadır.

Ülkemiz için çok önemli olan Soma linyit Havzası hakkında sırası ile yapılan çalışmalar kömürün oluşumu ve jeolojik formasyonlar hakkında bilgi verilecektir.

SOMA HAVZASINDA YAPILAN JEOLOJİK ÇALIŞMALAR

Soma Havzasında 1910lu yıllarda başlayan jeolojik çalışmalar günümüze kadar devam etmiş olup, bugün Eynez, Kalemköy, Yaylaköy ve civarlarında sondajlı olarak devam etmektedir. Soma Havzasında jeolojik olarak aydınlamasına katkı koyanlar Dr. K.NEBERT, Dr. HAYR, Dr. KLEİNSORGE, Dr. BRINKMAN, Dr.RAMBERG, K.GÖKTUNALI, T.IŞIGANAR ile birlikte MTA’nın (Soma’da çalışan tüm jeoloji mühendislerini) saymak mümkündür. Soma Havzasıyla ilgili bilgileri sırası ile kömür oluşumu, oluşuma etki eden faktörler ve havzasının stratigrafisi, volkanizma ve tektonizma olarak verilecek.

KÖMÜR OLUŞUM ORTAMLARI

Kömür karasal (Limnik) ortamlarda veya denize yakın kıyısal bataklıklarda (Faralik), yerinde (Otokton) veya taşınarak (Allokton) gelen bitkisel malzemeleri çökelimi sonucu (Sedimanter) oluşmuş katı yakıtlardır.

Paralik Havzalarda; deniz seviyesinin sürekli yükselim ve alçalım göstermesi sonucu, birbirinden bağimsız olarak gelişmiş kömür damarlarının sayısı fazla buna karşılık damar kalınlıkları incedir.

Limnik Havzalarda ise; damar sayısını az olmasına karşılık damar kalınlıkları fazladır.

Türkiye’deki bilinen Linyit suhurlarının bir bölümü Limnik Havzalarda tamamı ise yerinde oluşmuştur.
Kömür bir yanıcı, organik rock karbon, hidrojen öncelikle oluşan ve oksijen. Kömür ve bu binaların ısı çeşitli yapmak için kullanılan ürünler yakıt oluşturur. Kömür ana kullanımı elektrik üretimi bulunmaktadır. Dünyada Amerika Birleşik Devletlerinde elektrik yaklaşık yarısında ve üçte ikisi, kömür tarafından sağlanan yazma santralleri. Kok kömürü, bir ürün ısıtma kömür sonra sola, demir ve çelik üretimi için kullanılır.
Kömür kez tüm sanayi ülkelerinde enerji kaynağı oldu. Ancak, petrol ve doğal gaz enerji haline önde gelen kaynakları vardır. Fakat, bu yakıt kaynakları hızla kadar kullanılmaktadır. Kömür tedarik 400 yıl bu oran kadar sürebilir. Özellikle elektrik üretmek için kömür kullanımı, gaz ve petrol sıkıntısı hafifletmeye yardımcı olabilir. Ancak, bazı sorunları derin yeraltı madenciliği hava kirliliği ve güvenlik konuları dahil olmak üzere kömür kullanımı ile mevcuttur.
Kömür milyonlarca yıl önce oluşturuldu. O ağaçlar ve diğer bitkilerden bir zamanlar bataklıklarında gelişmiştir kuruldu. Bu organik malzeme öldü, bu bataklığın alt yerleşti. Tortu ve çamur katmanları, bir zamanlar yaşam malzemesi üstüne basarak birikmiş. Toprak aşağı kömür zengin damarlar sonuçlandı tuşuna basarak oksijen ve ağırlığı milyonlarca yıllık bir kaybı kombinasyonu. Basınç miktarı dünya çapında yerlerde değişir. Daha fazla basınç, kömür daha fazla karbon ve kömür olduğunu zor. Daha az karbon ve daha fazla nem daha az basınç sonuç. Karbon en az ve en nem yumuşak kömür, turba olduğunu. Turba çoğu İrlanda ile ilişkili olduğu yerin üst yanında bulundu ve tuğla gibi kesip. Zor antrasit kömür olduğunu. Eğer antrasit kömür yatakları bir milyon yıl bekledi, onlar elmas olacaktı.
Kömür için bir diğer kullanım kok üretimi bulunmaktadır. Coke yaklaşık olarak saf karbon zaman yumuşak kömür hava yokluğunda ısıtılır üretti. Çoğu durumda, bir ton kömür, bu süreçte kok 0,7 ton üretecek. Çünkü bir ısı değeri doğal kömür herhangi bir biçimde daha yüksek olan kok kömürü değeri sanayi bulunmaktadır. Bu yaygın çelik yapımı ve bazı kimyasal süreçlerde kullanılır.



Sanayi işletmelerince kullanılan kömür çeşitleri :

* 05-10mm Toz Kömür

* 10-18mm Fındık Kömür

* 0-20mm Toz Kömür
Yüzyıllar boyunca, kömür küçük soba içinde ev ve fabrikalarda ısı üretmek için yakıldı. Bugün, kömür en önemli kullanımı, hem doğrudan ve dolaylı olarak, hala bir yakıt olduğu gibi. Kömür en büyük tüketici olarak bir yakıt elektrik sektörüdür. Güç üreten tesislerde kömür yanma yapmak buhar olan, sırayla, türbinler ve jeneratörler faaliyet kullanılır. 40 yılı aşkın bir süre, 1940 yılında başlayan için, kömür Amerika Birleşik Devletleri bu amaçla kullanılan miktarı her on yılda ikiye katlandı. Kömür artık yaygın olarak evleri ve binaları ısıtmak için kullanılan gibi durumda yarım yüzyıl önce, ama hala kağıt sanayi üretimi, çimento ve seramik üretimi, demir ve çelik üretimi gibi, ve kimyasal üretimi ve ısıtma için kullanılan bir dildir buhar üretimi
 
 
Kapat   Ek Bilgiler  
 
Bu Firmayla ilgili Linkler
  Hata Bildir Yük Bildir Mesaj Mesaj At Tavsiye Et Tavsiye Et
  ??leti??im Bilgileri İletişim Bilgileri Sayfa Ba???? Sayfa Başı Geri D??n Geri Dön